Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Espectacular nevada 11/02/2009

dimecres, 11 de febrer de 2009


Sobren les paraules, la nevada ha estat espectacular. Gruixos de 50-60 cm i fins i tot més en algunes zones més altes. Les fotografies pertanyen a Esterri d'Àneu, Lladorre, Ribera de Cardós i la Guingueta d'Àneu. Fotos: Ramon Baylina i Conxi C.

1 comentaris:

Moisés ha dit...

Realment espectacular. Tens tota la raó del món, no fan falta paraules. Quina sana enveja. Encara m'escaparé un dia cap a la zona.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP