Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Aquest vespre a Barcelona TV

dijous, 24 de desembre de 2009


Dins el programa de meteorologia "El temps del Picó", de Barcelona TV, en la secció de Meteorologia històrica que dur a terme el meteoròleg Marcos Amores, sortirà en Ramon Baylina tot recordant la històrica nevada del 62 a Barcelona, quan ell encara jovenet va baixar esquiant pel carrer Balmes.

El programa el podeu veure a Barcelona TV o través d'internet en el següent enllaç:
http://www.btv.cat/endirecte.htm
El Temps del Picó s'emet els dijous a les 19:55h.

El video del programa sencer: Temps del Picó 24/12/2009

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP