Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Calendaris i agendes

diumenge, 27 de desembre de 2009

Com és habitual quan s'apropa un nou any es fan molts calendaris i agendes. En aquest cas, us mostrem els que, enguany, ens han demanat la nostra col·laboració:

L'agenda del Pirineu 2010 on la foto de portada és nostra. Es tracta d'una agenda especialitzada, feta per periodistes i dissenyadors pirinencs, que aporta molta informació pràctica sobre totes les comarques pirinenques, festes, tradicions, excursions, etc., i aquest any, a més, hi ha una selecció de rutes de senderisme. Més informació a: Viure als pirineus.cat

Calendari del Club Vasco de Camping de Donosti (San Sebastián), amb una fotografia del pont medieval prop de Cassibrós.I també el Calendari meteorològic europeu 2010 del que ja us vam parlar en aquest blog temps enrere: http://meteopallars.blogspot.com/2009/10/calendari-meteorologic-europeu-2010.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la foto és vostra...però el pont romànic nevat és de Cassibrós (Ribera de Cardós / Vall Cardós).

Meteopallars ha dit...

Si, ja ho sabem que és el pont de Cassibrós, no entenem el teu comentari?

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP