Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Delta de l'Ebre, paradís fotogràfic

diumenge, 13 de desembre de 2009



Per als que ens agrada la fotografia, el Delta de l'Ebre és un lloc fantàstic, un paisatge únic a Catalunya, que dóna molt de joc, sempre que podem ens hi apropem. Podeu veure les fotos en gran fent clic a sobre.







Fotos: R.Baylina/Conxi C.

2 comentaris:

MeteoTortosa ha dit...

Ja sabeu que no puc ser imparcial quan es parla del Delta, el meu Delta. Va ser un plaer poder fer-vos de guia, i veig que ho aprofiteu.
Esperarem un proper cop per tornar a fer un altra visita

Meteopallars ha dit...

I tant Lluís, ja hi pots comptar i ens fem un bon arròs. A veure si ens veiem ben aviat que ja en tenim ganes.
Una abraçada.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP