Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La meteo al programa de ràdio TATO NEVAT

divendres, 4 de desembre de 2009

Avui ha iniciat la sisena temporada del programa TATO NEVAT, un programa dedicat a la neu i l'esquí, a Gum FM, l'emissora de ràdio més escoltada als Pirineus.
El programa del Tato Berini, el primer d'aquesta temporada, s'ha dedicat a la meteorologia i el seu món i ha comptat com a convidats amb Francesc Mauri i amb Ramon Baylina, on gairebé durant una hora han parlat sobre el que més els agrada: la meteo relacionada amb la neu.

Podeu escoltar el programa sencer en el següent enllaç:
http://www.gumfm.com/reproductor_kike/mp3.php?sound=http://www.gumfm.com/ftp/novedades/tato%20nevat/20090412182056_TATONEVAT_041209.mp3

o directament a la web de Gum FM: http://www.gumfm.com/?id=tatonevat

Tato Nevat s'emet els divendres de 21 a 22h i els dissabtes de 7 a 8h del matí.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP