Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Nevant a Esterri d'Àneu (imatges)

dilluns, 21 de desembre de 2009


Us deixem aquestes imatges d'Esterri d'Àneu fetes a primera hora de la tarda. Continua nevant i el gruix de neu acumulat és de 15 cm. Feu clic a sobre les imatges per veure-les en gran.

Fotos: R.Baylina/Conxi C.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Magnífiques imatges com sempre. Tenen cor. Quima Albalate.

Sabrià ha dit...

Quin temps fa al Pallars avui?? plou a alta muntanya? segons les webcams de Espot (aqui hi podria ploure) estan en temperatures positives. Portaine en negatiu pero a la cota 2000.

Meteopallars ha dit...

Hola Sabrià,

tant avui com demà es preveuen nevades a cotes altes, la cota anirà pujant i baixant successivament.
Salutacions.

Sabrià ha dit...

gràcies. els nens tenen ganes de pujar i esquiar :)

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP