Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Celebrado el I Curso Avanzado de Climatología Sinóptica

diumenge, 25 d’abril de 2010Durant tot el cap de setmana ha tingut lloc el I Curs Avançat de Meteorologia i Climatologia: Climatologia sinòptica, al Centre Natura Caixa Catalunya de les Planes de Son, organitzat per Meteopallars juntament amb el Centre, coordinat i dirigit pel Dr. Javier Martín Vide i el seu equip, Pere Esteban i Joan A.López.
Els assistents, 30 persones vingudes des de diferents punts de la península, com ara la Coruña, Madrid, Extremadura, València i també des de molts llocs de Catalunya, tots ells persones vinculades amb el món de la meteorologia i la climatologia, han gaudit durant tot el cap de setmana de les sessions programades del curs amb molta matèria específica així com de les instal·lacions del centre.

Donem les gràcies al Centre Natura per l'acollida i per les facilitats prestades, a l'equip de professors i, moltes gràcies als assistents per haver vingut fins aquí i haver fet possible amb el vostre interès unes jornades que no oblidarem.

En els propers dies publicarem un reportatge complet del curs.
Salutacions cordials,
Ramon i Conxi (Meteopallars)

---------------------------------------------------------------------

Este fin de semana ha tenido lugar el I Curso Avanzado de Meteorología y Climatología: Climatología Sinóptica en el Centre Natura de Caixa Catalunya de Les Planes de Son. Organizado por Meteopallars en colaboración con el Centro, coordinado y dirigido por el Dr. Javier Martín Vide y su equipo: Pere Esteban y Joan A.López.
Los asistentes, 30 personas procedentes de distintos puntos de la península, de la Coruña, Madrid, Extremadura, Valencia, así como también desde muchos lugares de Cataluña, todos ellos muy vinculados a la meteorología y climatología, han disfrutado a lo largo de dos dias de las sesiones programadas específicas del curso y de las instalaciones del centro, en un entorno magnífico que nos consta que ha sido del agrado de todos.

Queremos dar las gracias al Centre Natura Caixa Catalunya por la acogida y las facilidades prestadas, al equipo de profesores y a los asistentes por haber venido y por el interés que habeis mostrado en todo momento.

En los próximos dias publicaremos un reportaje completo del curso.
Saludos cordiales,
Ramon y Conxi (Meteopallars)

3 comentaris:

Joan Albert ha dit...

També moltes gràcies a vosaltres, Ramon i Conxi, per haver fet l'estada tan agradable.

Joan Albert ha dit...

També moltes gràcies a vosaltres, Ramon i Conxi, per haver permès que l'estada fos tan agradable.

Montse Costa ha dit...

Això!! Moltes gràcies a vosaltres per la organització del Curs i l'atenció prestada als participants i acompanyants!!
Em va agradar molt, tant el curs, com el centre i l'entorn, com la gent que hi va participar. Enhorabona altra vegada!!

I fins aviat!!

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP