Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

I Curso de Climatologia Sinóptica: reportaje

dimarts, 27 d’abril de 2010


Inauguració del curs

Sessió amb el Dr. Martín Vide

A l'auditori del Centre Natura Caixa Catalunya a les Planes de Son, va tenir lloc el I Curso Avanzado de Climatologia Sinóptica, inaugurat per la Directora del Centre, Angels Paneque; el sotsdirector, Francesc Rodríguez i pel Dr. Javier Martín Vide. A les fotografies podeu veure diferents moments al llarg dels dos dies i al final les fotos de grup. La cloenda va córrer a càrrec dels organitzadors, Ramon i Conxi (Meteopallars).
Entre els assistents, vinguts de diferents llocs de la península, Galícia, Madrid, Extremadura, València i Catalunya, hi havia persones pertanyents a diferents col·lectius i institucions oficials relacionats amb el món de la meteorologia, climatologia i de la investigació, observadors meteorològics i el grup d'aficionats a la meteorologia representat pels membres del Comando Tibidabo que també vam ser presents.


Fotografies: Ramon Baylina/Conxi Ciurana
Nota: clic sobre les imatges per veure-les en gran.

------------------------------------------------------------------------------------------------
En el auditorio del Centre Natura Caixa Catalunya de las Planes de Son, tuvo lugar la celebración del I Curso avanzado de Climatologia Sinóptica, que fue inaugurado por la Directora del Centro, Angels Paneque; el subdirector, Francesc Rodríguez y por el Dr. Javier Martín Vide. En las fotografias podeis ver distintos momentos a lo largo de los dos dias y al final las fotos de grupo. La clausura fue a cargo de los organizadores, Ramon y Conchi (Meteopallars).
Entre los asistentes, llegados desde muchos puntos de la península, Galicia, Madrid, Extremadura, Valencia y Catalunya, se encontraban personas pertenecientes a diferentes colectivos e instituciones oficiales relacionados con el mundo de la meteorología, climatología y de la investigación; observadores meteorológicos y el grupo de aficionados a la meteorología representado por el Comando Tibidabo que también estuvimos presentes.
Nota: hacer clic sobre las imágenes para verlas en grande.

1 comentaris:

eugenio ha dit...

Moltes felicitats a tots pero sobre tot a vosaltres dos, organitzadors.... Una gran experiencia que valdra la pena anar repetint.

Felicitats

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP