Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Nova nevada

dimecres, 7 d’abril de 2010


La pertorbació que ens afecta avui ha deixat una nova nevada a partir dels 1.500m. aproximadament que agafava el terra. Les imatges corresponen a la zona de la Mare de Déu de les Ares. El gruix era d'uns 6-7 cm.Fotos: R. Baylina/Conxi C.
Feu clic sobre les imatges per veure-les en gran.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai, carai la mare de déu de les Neus qué és a l'agost potser aquest any repetirà el seu miracle. Aconsseguir que nevi a ple estiu.Quima albalate

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP