Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Imatges de la xerrada de meteorologia i aviació a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu

dissabte, 14 d’agost de 2010


Aquesta tarda a les 19 hores a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu ha tingut lloc la Xerrada "Un despatx amb vistes" sobre meteorologia i aviació, a càrrec del pilot d'avió, Jordi Martín. Dues hores d'agradable, divertida i molt interessant exposició sobre el món dels avions, l'aviació i les magnífiques vistes que te des del seu despatx, la cabina de l'avió.
L'acte ha estat organitzat pel Consell Cultural de les Valls d'Àneu i l'Ecomuseu amb la col·laboració de Meteopallars.
Us deixem unes imatges de la xerrada.


Fotografies: Ramon i Conxi
http://meteopallars.blogspot.com/2010/08/xerrada-de-meteorologia-i-aviacio.html
http://www.undespachoconvistas.com/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia.
Va ser fabulós. En Jordi Martín va transmetre el seu entusiasme i la seva professionalitat a tots els presents. Enamorat de la aviació,la fotografia i dels fenòmens atmosfèrics disfruta de "les vistes" des del despatx de vidres i instruments del "seu" Airbus A-320.Ha aconsseguit que el seu treball de cada dia-volar amb els seus companys de tripulació- sigui una activitat engrescadora i gratificant.Especialment si el pilotatge i la meteorologia en ruta permeten treure la càmara de la funda.
Van ser dues hores que van passar "volant" i mai millor empreat el terme.
Gràcies.
Cristina i Josep Maria.
Barcelona - Coll de Nargó

Meteopallars ha dit...

Ja ho pots ben dir, Josep Maria, nosaltres vam xalar molt, amb el Jordi sempre és així, és d'aquelles persones que dona gust escoltar-les i el temps se't passa volant i et quedes amb ganes de més.
Moltes gràcies per venir des de lluny.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Bona nit
Ja de tornada de la Vall de Cardós a casa i visitar com habitualment faig (si hi ha connexió correcte no com pasa als nuclis petits del Pallars)el vostre blog vull afegir un comentari a la xerrada d'en Jordi Martín.
Va ser engrescadora, planera i el més important va transmetre el seu entusiasme i ganes de que tots puguem disfrutar dels seus coneixements.
A la Conxi i en Ramon, gràcies per "molestar-vos" en preparar i convocar xerrades tant interessants.
Salutacions a tots

Jordi
Boldís Jussà (Pallars S.)- Rubí (Vallès O.)

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP