Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La Gavatxa "time lapse"

dimarts, 10 d’agost de 2010

Aquí us presentem el nostre primer "time lapse" del fenòmen de la Gavatxa el passat 4 d'agost a la zona del Port de Salau.Fotografies realitzades per: R.Baylina/Conxi C.
Time lapse creat per: R.Baylina/Conxi C. per a Meteopallars Blog
Tots els drets estan reservats.

Més informació sobre la "gavatxa": http://meteopallars.blogspot.com/2008/09/la-gavatxa-un-fenmen-habitual-lalt.html

1 comentaris:

Jaume Deu ha dit...

Molt bé aquest reportatge de La Gavatxa en time lapse.

Seria molt interessant que publiquesiu un reportatge de com fer un time lapse, ja que crec que hiuria molta gent interessada i vosaltres que sou reconeguts amb fotografies de meteo i natura, podria ser molt interessant !!!

Una forta abraçada, parella !!!!!

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP