Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Per terres d'Agramunt

divendres, 20 d’agost de 2010

Els camps de colza permeten jugar amb els colors estiuencs de la plana de Lleida.
Fotografies: R.Baylina/Conxi C

2 comentaris:

ELPITO ha dit...

Bona zona per fer bones fotos. Plana que queda molt oberta amb gran visió horitzontal que permet divisar una bona part de les muntanyes del Pirineu i Prepirineu(amb el permís de les boires i boirines). A banda d'això, els diversos colors que adopten al llarg de l'any els camps, son dignes de fer fotos ben boniques.

S'em fa extrany que no féssis unes fotos de les cigonyes que habiten al poble, just al capdamunt d'una fàbrica, a la banda nord del poble.

Agramunt és el poble on viuen els meus pares i també la meva germana. El conec força bé.

Salutacions!!!

Meteopallars ha dit...

Hola ElPito, quan baixem del Pallars direcció a Tarragona, pasem per Agramunt i Tarrega, però no hi parem apenes, quan hi tornem ja ens fixarem en aquest detall.
Gràcies pel comentari.
Salutacions.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP