Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Xerrada de meteorologia i aviació a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu

dimecres, 4 d’agost de 2010


El proper dia 13 d'agost a les 19 hores a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu tindrà lloc la Xerrada "Un despatx amb vistes" sobre meteorologia i aviació, a càrrec del pilot d'avió, Jordi Martín.

La xerrada consistirà en un passi de fotografies captades des del seu "despatx", la cabina de l'avió, on ens mostrarà paisatges d'arreu del món, fenòmens meteorològics, núvols impressionants, anecdòtes de vol i tot allò que li vulgueu preguntar per a passar una tarda ben amena i agradable en família.

Jordi Martín és pilot de transport de línia aèria i professor de l'Escola de pilots i hostesses, a més de col·laborar en diversos llocs, com la Universitat de Barcelona. És afeccionat a la meteorologia i a la fotografia amb diverses exposicions realitzades sobre meteorologia, aviació i medi ambient.
Esteu tots convidats. Us hi esperem.


Lloc: Quadra de Casa Gassia - Ecomuseu de les Valls d'Àneu a Esterri d'Àneu
Dia: divendres 13 d'agost de 2010
Hora: 19 hores
Entrada: lliure

La xerrada "Un despatx amb vistes" és una iniciativa de Meteopallars, amb la organització i col·laboració del Consell Cultural de les Valls d'Àneu i de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu.

Més informació a: http://www.undespachoconvistas.com/
Nota: Feu clic sobre el cartell per veure'l en gran.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP