Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El cel avui a les Valls d'Àneu

dimecres, 15 de desembre de 2010El cel avui a les Valls d'Àneu ens ha deixat aquests núvols de formes curioses, els núvols es feien i es desfeien a una velocitat vertiginosa. Hi han núvols de retenció del vessant nord durant tot el dia, però aquests núvols són els que es veien en direcció sud. Hi bufa fort vent.Imatges: Ramon i Conxi

I la Núria ha vist aquests núvols des d'Andorra també aquest matí
http://nuriatomas.blogspot.com/2010/12/cotonets-al-cel.html

1 comentaris:

Núria ha dit...

Des d'Andorra, avui hem compartit l'espectacle del cel.
http://nuriatomas.blogspot.com/2010/12/cotonets-al-cel.html

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP