Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Imatges de la Val d'Aran

dissabte, 18 de desembre de 2010Avui hem passejat per la Vall d'Aran on hem vist tots aquests paisatges que aqui us deixem, esperem que gaudiu veient-los.Imatges: Ramon i Conxi
Feu clic sobre les imatges per veure-les en gran.


En format Slideshow: clic aqui

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones,

m'ha agradat més el tipus de slideshow del missatge anterior del fort torb.

Les fotos es veuen més grans i es pot posar amb pantalla completa entre altres funcionalitats que no té l'slideshow d'aquest missatge. Bé, només és una opinió d'usuari.

Gràcies per compartir les fotos

Meteopallars ha dit...

Gràcies pel comentari. Intentarem fer els slideshows com els del torb, ara la pàgina de servidor dóna més opcions que abans. A nosaltres també ens agrada més.
Salutacions.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP