Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Guia dels indrets mítics i llegendaris del Pallars Sobirà" de Pep Coll

dimecres, 29 de desembre de 2010


Ahir va tenir lloc la presentació del llibre "Guia dels indrets mítics i llegendaris del Pallars Sobirà" de Pep Coll a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu de deParis Edicions, a Esterri d'Àneu.
Van realitzar la presentació: l'escriptor Pep Coll, Ferran Rella, Mertxe Paris de deParis Edicions i Ramon Baylina autor de gran part de les fotografies del llibre.
Us deixem unes imatges de l'agradable i amena xerrada. L'Ecomuseu va quedar petit per la gran afluència de públic i en Pep Coll va signar moltíssims llibres. Si no el teniu ja podeu anar a buscar-lo, us agradarà.


Imatges: Ramon i Conxi
Més informació: http://meteopallars.blogspot.com/2010/12/nou-llibre-guia-dels-indrets-mitics-i.html

1 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA,
VAM ASSITIR A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE, ENS VA AGRADAR MOLT I LES FOTOS SON FANTÀSTIQUES.

MOLTES FELICITACIONS.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP