Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Acte d'homenatge de l'SMC a Toni Nadal

dimecres, 18 de juliol de 2012

Ahir 17 de juliol va tenir lloc a les instal·lacions del Servei Meteorològic de Catalunya a Barcelona, un acte d'homenatge a Toni Nadal, on es va inaugurar l'Espai Audiovisual Toni Nadal que dóna nom al plató de que disposa el Servei.
Durant l'acte hi van haver emotius parlaments per part del director del Servei, Oriol Puig; de la dona del temps Sonia Papell, del meteoròleg Joan Arús, del climatòleg Javier Martín-Vide i de l'home del temps de TV3, Francesc Mauri, per acabar amb el descobriment de la placa commemorativa. En l'acte privat es van reunir nombrosos homes i dones del temps de les ràdios i televisions, locals, autonòmiques i nacionals, així com altres persones vinculades amb el món de la meteorologia i la climatologia.
Moltes gràcies al Servei Meteorològic de Catalunya per haver-nos invitat a formar-hi part.Fotografies: Ramon & Conxi
Feu clic a les imatges per veure-les en gran.

1 comentaris:

Albert Borràs i González ha dit...

Gràcies pel reportatge Ramon i Conxi, com sempre excel·lent. Gràcies Toni, encara recordo aquell curs de meteorologia a Sort organitzat pel Ramon en que vaig poder parlar amb tu per primera vegada.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP