Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Baix nivell de l'embassament de Siurana

dilluns, 27 d’agost de 2012L'embassament de Siurana es un lloc ideal per passejar i fer boniques fotografies, la gent s'hi banya en unes aigües bastant netes, i aprofita qualsevol racó per prendre el sol, però no tenen gens de cura amb l'entorn, deixalles per tot arreu, els contenidors plens de bosses que ningú recull. El que podem veure també és com ha baixat el nivell

Fotografies: Ramon i Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP