Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Col·lecció de fotografies per a l'estiu 2012

dijous, 9 d’agost de 2012Per animar la onada de calor que ens està afectant aquests dies us proposem gaudir d'una col·lecció d'imatges variades que hem recopilat per a que les pogueu mirar durant aquests dies d'estiu. Les de dalt són un exemple del que podeu trobar en la col·lecció.

Podeu veure totes les fotografies clicant l'enllaç següent:
FOTOGRAFIES

Fotografies: Ramon&Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP