Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

El bosc dels llamps

divendres, 17 d’agost de 2012La pista que mena al cim del Mont Caubo ens endinsa dins d'un paisatge amb impressionants vistes i ens porta a un indret on molts arbres han estat batuts per llamps, donant-li un caire màgic al lloc. Pujar-hi és dificultós, llarg i apte només per a vehicles tot terreny, btt o a peu; però recompensat per les vistes de 360º que s'obtenen del pirineu.

Fotografies: Ramon i Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP