Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Saut deth pish (Val d'Aran)

divendres, 17 d’agost de 2012
La cascada del Pish és un indret molt popular i molt bonic de la Vall d'Aran on podem gaudir d'un salt d'aigua de 35 m. en un entorn natural magnífic a la vall de Varradós. El trajecte per aquesta vall ens endinsa en una zona molt tranquila, acompanyats pel curs del riu, on també podrem gaudir de las vistes a les Maladetes i l'Aneto, i al finalitzar el trajecte un immens prat d'altura cobert de flors ens acull amb un llac on remullar-se.


Fotografies: Ramon i Conxi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,
Hace bastante tiempo que sigo vuestra interesante labor . . . y como no, vuestras fantásticas fotografías.
Impresionantes las fotos de su majestad el Aneto dominándolo todo y su cada vez más menguado glaciar, y como siempre bien acompañado por las Maladetas.
Saludos desde la Sierra del Guadarrama.

Meteopallars ha dit...

Muchas gracias!
Puedes utilizar el botón de traductor que hay en la columna de la derecha para mayor comodidad.
Saludos cordiales.
Ramon y Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP