Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Imatges d'avui de la nevada al Pallars Sobirà

dimarts, 27 de novembre de 2012
Us deixem aquestes imatges que ens han fet arribar des de diferents punts, de la nevada que està caient al Pallars Sobirà. Es necessari l'ús de cadenes per passar el port de la Bonaigua, i en molts punts de la comarca el gruix de neu és de 30cm, tot esperant que en els propers dies augmenti considerablement. El fort vent de Port i la baixada de temperatures son altres variables que s'esperen.
Agraïm a Pere Saurat les imatges d'Espot i a Xavier Bigordà les imatges de Port-Ainé


2 comentaris:

Labuspythecus ha dit...

Hola!

Només comentar que ara ja no et pots la càmera web d'Esterri, hi ha cap forma de poder veure-la?

Moltes gràcies.

Meteopallars ha dit...

Bona tarda,

la nostra webcam particular està actualment codificada. Disculpeu les molèsties.
Moltes gràcies pel vostre interès.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP