Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Muntanyes de neu al Pallars Sobirà i Aran

dilluns, 10 de desembre de 2012


Us deixem les imatges que vam fer ahir després de les nevades dels últims dies al Pallars Sobirà i Naut Aran, on es pot veure que els gruixos caiguts són generosos i han propiciat un bon inici de temporada d'esquí, al port de la Bonaigua sense anar més lluny els gruixos són considerables i el paisatge llueix magnífic. Feu una ullada, cliqueu sobre les imatges per veure-les en gran.
Fotografies: Ramon i Conxi

4 comentaris:

Lluis Mata ha dit...

Felicitats Ramon pel gust que tens a l'hora de triar la foto, per la composicio i el tractament tan uniforme i constant que apliques a les fotografies. M'agrada molt mirar-les i em donen idees per fer les meves.

Meteopallars ha dit...

Hola Lluis, aqui hi ha tantes fotos de la Conxi com meves.
No sé perquè tothom es pensa que el blog i el twitter és meu quan el blog i el twitter qui se l'ha currat és la Conxi, sense ella no existiria. Nosaltres fem fotos tots dos, cadascú amb la seva càmera i en els reportatges hi ha el 50% de cadascú. Per això signem com a Meteopallars perquè som tots dos.
Es un comentari en general ja que estem veient que sempre ens diuen el mateix.
Moltes gràcies.

Jose A Gallego ha dit...

Enhorabuena por esas fotos impresionantes de la nevada. Realizáis una labor magnífica. La primera foto buenísima; y eso que es diciembre todavía.
Animo y a por más....
Jose
(chimpun)

Anònim ha dit...

som de Mallorca me agrada molt es paisatjes nevads sera perque a mallorca en tenim poca y aquestas fotos son una pasada per cert sempre mir fotos des pallares sobira y lleida a y de la cerdanya en-hora-bona molts danys

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP