Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Pessebre de sorra de la Pineda 2012

dilluns, 17 de desembre de 2012
Com cada any (i ja en van 13) es pot veure el pessebre de sorra monumental a la platja de la Pineda a Tarragona. Cada any és una sorpresa donat que sempre és diferent i està realitzat per uns 10 escultors vinguts d'arreu d'Europa dirigits per Núria Vallverdú. Es un pessebre únic que està ubicat en un espai de 180m2 a la mateixa platja i il·luminat per la nit. Podeu veure'l fins el 7 de gener.

Fotografies: Ramon i Conxi
Feu clic sobre les imatges per veure-les en gran.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP