Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Resum de la neu aquesta tardor al Pirineu de Lleida

dijous, 20 de desembre de 2012

Avui que és el últim dia de la tardor astronòmica us volem deixar amb aquest resum d'imatges del que ha estat aquesta tardor de nevades i fred al pirineu de Lleida. Unes imatges representatives del que ha estat un bon inici de temporada, ara toca veure com es comportarà l'hivern en els propers mesos.
Bon Nadal a tothom.

Fotografies: Ramon i Conxi

2 comentaris:

feliu 3000's de lleida ha dit...

Sou uns cracks de les fotos. Gràcies a vosaltres, l'hitoria de la neu no es perderà mai !
Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Sempre es un plaer perdre una estona en veure aquestes fotgrafies !!!! Mil gracies

Eugenio

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP