Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Totes les imatges de la nevada d'avui

dimecres, 5 de desembre de 2012

Us deixem totes aquestes imatges que ens han fet arribar de la important nevada que ha caigut avui a tota la zona del Pallars Sobirà (i del Pirineu també). El gruix és destacable i fàcilment s'han superat els 50cm. en alguns punts.
A cada fotografia hi figura el seu autor i donem les gràcies a: Suny Caballero, CX Món Natura Pirineus, Montse d'Isavarre,Carles Fañanás, Roger, Jordi Sellés, Imma Font i Francesc Lladós, Laura Grimau i Turisme Valls d'Àneu. I també hi han imatges de les webcams del refugi JM Blanc i de la nostra webcam a Esterri d'Àneu.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

L'any passat tan poc i aquest any...................Anirà bé pel turisme,malament pels ramaders. Ja ho diu la dita "mai plou o neva a gust de tothom".

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP