Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Javalambre, esquí al sud d'Aragó

dissabte, 12 de gener de 2013
La petita estació de Javalambre a la província de Teruel es troba situada sobre la serra del mateix nom i les seves pistes van dels 1.650m als 2.000m amb 14 pistes i 14 km. esquiables. Des de les seves pistes s'obtenen amplies vistes i tant les instal·lacions com la base són espais molt amplis. Aqui us deixem algunes imatges del que vam veure.
Fotografies: Ramon i Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP