Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Les pedres de la "ciutat encantada"

dissabte, 12 de gener de 2013


La Ciutat Encantada es troba situada a pocs quilòmetres de Cuenca, i és un conjunt de pedres amb formes ben curioses que amb una mica d'imaginació els hi trobem semblança amb coses o objectes que t'indiquen uns cartells informatius al llarg del recorregut. La curiositat d'aquestes pedres, que en el seu moment es trobaven sota el mar, és la erosió que fa que siguin més estretes per la base que pel capdamunt on es veuen enormes plataformes que cediran el pes d'aquí a moltíssims anys. Realment si sou curiosos i en teniu la oportunitat no deixeu de visitar-ho.
Fotografies: Ramon i Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP