Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Carregats de neu al Pallars Sobirà

dijous, 7 de febrer de 2013

Imatges de la nevada d'avui al Pallars Sobirà que anirem ampliant. La nevada és forta i en molts punts superen els 50cm. de neu nova. El Port de la Bonaigua està tancat i portem així 26 dies. Són necessaries les cadenes per a circular per totes les carreteres de la comarca inclós el Port del Cantó.
2 comentaris:

Anònim ha dit...

wuauuuuuuuuuuuuuuuuu quines fotos més meravelloses!! podeu portar un xic de neu a Cellers??

Anònim ha dit...

wauuuuuuu podeu portar una mica a Cellers??

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP