Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Doble arc de Sant Martí i Arc supernumerari

dilluns, 11 de març de 2013
Arc de Sant Martí, doble arc amb la banda fosca d'Alexander i arc de Sant Martí supernumerari aquesta tarda al port de Tarragona.
Els arcs supernumeraris són petits arcs que es formen sota de l'arc primari, on es repeteixen les franges de colors verd i violeta, i es veuen quan les gotes d'aigua són molt petites (menys d'1mm de diàmetre) i de mida uniforme.

Fotografies: Ramon&Conxi
Queda totalment prohibida la reproducció d'aquestes imatges sense el permís previ dels autors.

1 comentaris:

Francisco Periodontitis ha dit...

Unes fotografies respectaculares, m'han agradat molt les preses, impressionants.
Una salutació cordial.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP