Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Jornadas de meteorología 27 y 28 abril en Món Natura Pirineus

dimecres, 6 de març de 2013Programa i informació: http://monnaturapirineus.com/ca/content/estades-0#/ca/content/jornades-de-meteorologia-de-muntanya
Programa e información: http://www.divulgameteo.es/ 
http://www.divulgameteo.es/uploads/Jornadas-Mon-Natura-2013.pdfT'ho perdràs?
Si voleu conéixer d'aprop els factors, els fenòmens, les singularitats, els riscos, tot allò que una persona pot trobar-se a la muntanya relacionat amb el temps, no us podeu perdre les explicacions dels millors ponents en matèria de meteorologia i climatologia, acompanyats per sessions d'imatges, visites guiades a les magnífiques instal·lacions del Centre Món Natura Pirineus en un entorn idílic d'alta muntanya a 1.540m.  No podeu faltar a la cita meteorològica de l'any en un ambient familiar i molt agradable. I per a tots els assistents podreu gaudir de les nits estelades del pirineu amb la sessió d'observació astronòmica que ens ofereix el centre. A més a més tindreu regals i sorpreses.
No hi podeu faltar.

Informació i inscripcions: 973.626.722

Idioma del curs: castellà
Apte per a tothom

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

¿Te lo vas a perder?
Si quereis conocer de cerca los factores, fenómenos, singularidades, riesgos y todo aquello que una persona puede encontrarse en la montaña relacionado con la meteorología, no os podéis perder las explicaciones de los mejores ponentes meteorólogos y climatólogos, acompañados por sesiones de imágenes, visitas guiadas a las magníficas instalaciones del Centro Món Natura Pirineus en un entorno idílico de alta montaña a 1.540m.. No podéis faltar a la cita meteorológica del año en un ambiente familiar y muy agradable. Y todos los asistentes podran disfrutar de las noches estrelladas del pirineo con la sesión de observación astronómica que nos ofrece el centro. Además tendréis regalos y sorpresas.
No podéis faltar.

Información e inscripciones: 973.626.722

Idioma del curso: castellano
Apto para todos

Síguenos en Twitter con la etiqueta #jmson13


Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP