Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

L'invasió de les gavines capnegre

divendres, 15 de març de 2013

Un fenòmen que es repeteix sovint és el de les gavines capnegre que per milers venen de Cambrils a veure aigua a l'embassament de Riudecanyes (Tarragona). Ahir al voltant de les 18h vam poder gaudir d'un espectacle únic, milers i milers de gavines capnegre es van arreplegar a l'embassament de Riudecanyes per a beure aigua. Aqui teniu aquest reportatge prou eloqüent.

 


 

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP