Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Imatges de les Jornades de Meteorologia i Muntanya a les Planes de Son

dilluns, 29 d’abril de 2013

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a Món Natura Pirineus les Jornades de Meteorologia i Muntanya 2013 "El tiempo en la montaña: riesgos, predicción y singularidades" que ha comptat amb la presència dels ponents: Javier Martín Vide, José Miguel Viñas, Ramon Pascual i Ramon&Conxi (Meteopallars). Com a visita extra vam poder tenir també entre nosaltres al muntanyenc Alejandro Gamarra.
Durant tot el cap de setmana va estar nevant a les Planes de Son però l'ambient dintre l'aula era del tot càlida, amigable i molt bones estones es van viure al llarg de dissabte i diumenge.
Donem les gràcies a tots els assistents, alguns d'ells vinguts de molt lluny, de València, de Castellò, de Granada i de molts altres indrets de Catalunya.
I moltes gràcies a l'equip de Món Natura Pirineus pel seu suport i col·laboració, com sempre, de cinc estrelles.
Ramon&Conxi

3 comentaris:

Jose A Gallego ha dit...

como me hubiese gustado ir.
Seguro que lo pasasteis en grande.
Un saludo
(Jose A Gallego

Anònim ha dit...

Fantástico curso! He aprendido, apreciado, me impresionado, me divertido y reído mucho! Un curso intenso, hecho con las MEJORES condiciones meteorológicas, ponentes y organizadores que podían haber.

Felicidades especiales a Ramon y Conxi por toda la organización! Y claro a todos los ponentes y participantes.

Aquele abraço! :D

Anònim ha dit...

Un curso muy intenso, muy interesante las jornadas, muy bien organizado en especial a Ramón y Conxi , muy buenos ponentes y un ambiente con los compañeros excelente .

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP