Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Es presenta un nou recorregut: Muntanyes de llibertat

diumenge, 5 de maig de 2013De la ma de la travessa La Porta del Cel, neix un nou recorregut fantàstic de 4 dies de duració: Muntanyes de Llibertat.

Caminant pel Parc Natural de l’Alt Pirineu i el dels Pyrénées Ariégeoises, retrem homenatge a totes les persones que van haver de patir persecucions i penúries econòmiques, que els van portar a creuar la frontera, tant durant la guerra civil espanyola com a la Segona Guerra Mundial fugint de la barbàrie nazi.

Seguirem els seus passos pels colls de Guiló i de Tavascan, descobrirem els fantàstics llacs i cascades, els immensos boscos atlàntics, avetoses, pinedes i prats alpins on potser podrem veure les marmotes, els isards i el trencalòs, però on s’amagaran els galls fers i els ossos.

I un any més caminar pot tenir premi, ja que gràcies a les botigues Aresta.com i Gore-tex®, organitzem un sorteig amb 2.000 euros en premis entre tots els inscrits que portin la targeta segellada amb els 4 refugis del circuit que facin.

Info: www.laportadelcel.com i www.muntanyesdellibertat.com
Fotografies i text: @ Alejandro Gamarra 


 

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP