Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Valls d'Àneu de nit amb lluna plena

diumenge, 26 de maig de 2013

Amb la lluna plena d'anit il·luminava tant el paisatge que sembla de dia però les fotografies estan fetes totes sobre les 23 hores d'ahir dissabte.
Fotografies: Ramon&Conxi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

...molt maques,molt!!!...les Valls d'Àneu són el què són també de nit,per cert que a la primera foto la llum de Son sembla un "incendi" i els estels neu que cau...

Anònim ha dit...

impressionants!!!!

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP