Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Els primers colors de tardor al Pallars Sobirà

dissabte, 19 d’octubre de 2013

Finalment estan esclatant els colors de tardor, enguany bastant més tard que l'any passat i malgrat les temperatures més aviat càlides per l'època dels últims dies, s'han fet esperar però ja els tenim aqui. Totes les imatges corresponen a les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà) i són d'aquest matí.

1 comentaris:

Jordi Gironès ha dit...

De dimarts a dijous sere a areu i esterri. Puc saber on heu fet aquestes fotos. Soc aficionat a ls fotografia

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP