Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

La Fira de Barruera

dimarts, 1 d’octubre de 2013


Diumenge vam assistir a la Fira de Barruera, malgrat la pluja que ens va remullar durant una estona, l'ambient de fira era molt animat i es va poder desenvolupar gairebé en la seva totalitat, tot i que la inoportuna pluja va fer acte de presència al bell mig del dia. Una fira que et fa fer un recorregut per tot el poble visitant diversos racons amb exposicions molt interessants.
Val molt la pena anar-hi, perquè a més a més podeu tastar tot un seguit de productes típics pirinencs, que no cal dir que són boníssims.
Si no hi heu anat mai, aneu-hi, la fan cada anys cap a finals de setembre a Barruera, a la Vall de Boi.
Més informació a: Vall de Boi
Fotografies: Ramon&Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP