Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Llamps i llampecs mar endins de la tempesta de la costa central

dissabte, 5 d’octubre de 2013Aquest vespre mentre passejàvem pel passeig Marítim de Tarragona hem pogut veure al fons mar endins els llamps i llampecs de la tempesta que descarregava davant la costa de Barcelona i ens ha permès gaudir d'aquest espectacle. La llum potent que es veu a sota és el far de Torredembarra. Al cap d'una estona ha anat perdent intensitat la tempesta.
Imatges: Ramon&Conxi

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP