Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Sortida i posta de sol avui a Tarragona

divendres, 25 d’octubre de 2013Us deixem aquestes imatges de la sortida i de la posta de sol d'avui divendres amb presència de núvols al llarg del dia a Tarragona. Les temperatures han continuat molt suaus i càlides a vora mar d'un estiuet que sembla que no vol acabar de marxar.

Al pirineu les màximes han estat suaus, al voltant dels 20ºC a les valls, dels 15ºC i només de 7ºC a alta muntanya. Les mínimes han estat al voltant dels 4ºC a alta muntanya, els 9ºC a mitja muntanya i 11ºC a les valls.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP