Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Mar de fons a Tarragona

dimarts, 12 de novembre de 2013

 


Mar de fons amb fortes ones és la que vam tindre ahir i avui a la costa de Tarragona, les platges de Tarragona i el passeig de la costa és on es podia gaudir de l'onatge com esclata contra les roques. Havies d'anar amb compte doncs alguns cops l'onada arribava fins a la vorera i podies quedar xop en un moment.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP