Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Tarragona nocturna amb ambient de Nadal

dissabte, 30 de novembre de 2013Ahir per la tarda va tenir lloc la encesa oficial de les llums de Nadal a la ciutat de Tarragona, a més a més, també es va inaugurar la Fira de Nadal i la Fira de l'Oli de la DOP Siurana d'aquest cap de setmana. A les escales de la Catedral va tenir lloc la encesa d'espelmes per a un Nadal solidari i un any més els carrers de la ciutat ven estar plens de gom a gom malgrat el fred, per sort, no feia vent.
Avui 30 de novembre se celebra l'aniversari de quan l'any 2000 la UNESCO va declarar la ciutat de Tarragona Patrimoni Mundial de la Humanitat. Una visita per tot el llegat romà, el més important fóra de Roma; la Part Alta, la Rambla i el balcó del Mediterrani no deixen ningú indiferent. Aprofiteu ara amb l'ambient nadalenc, encara llueix més bonica.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP