Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Cap de setmana espectacular a Tavascan

dimarts, 25 de febrer de 2014

 

Us deixem les primeres imatges del cap de setmana espectacular que hem viscut al pirineu i, en particular en aquest cas, a l'estació d'esquí de la Pleta del Prat a Tavascan, a la capçalera de la Vall de Cardós al Pallars Sobirà. El dia absolutament radiant va deixar veure una neu i uns cims majestuosos.
Els propers dies penjarem noves imatges ampliades i inèdites del que ha donat de si l'excursió a l'alta vall de Cardós.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

"Volta el món i torna el Born"...passant pel Pallars i la Vall de Cardós...[smz1303].

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP