Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Donosti, aupa Donosti

dimecres, 5 de febrer de 2014

La nostra estimada Donosti ha patit aquests dies moltes destrosses degut als temporals de mar que han arrassat el litoral cantàbric amb ones de més de 7 i 8 metres que han trencat murs de contenció, han arrancat ponts, destrossat el passeig de la Kontxa, la zona d'Ondarreta, la Zurriola i tots aquests llocs tantes vegades admirats i passejats per nosaltres. Esperem que tots els pobles del Cantàbric i Donosti puguin tornar a la normalitat ben aviat.
Aquestes imatges corresponen a finals de desembre de 2013, just el dia que se celebrava la fira de Santo Tomás.


Tocant la txalaparta
Ones a l'Urumea


OlentzeroPlatja de la Kontxa


Platja d'Ondarreta i l'IgeldoFormulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP