Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Excursió amb Snow Retrac al Mirador del Corbiu 2.000m

dijous, 27 de febrer de 2014


Aquest passat cap de setmana vam poder gaudir de l'excursió amb el nou Snow Retrac que ofereix com a novetat enguany l'estació d'esquí de Tavascan - La Pleta del Prat.
La màquina, mentre va traçant les pistes d'esquí de fons, et passeja muntanya amunt fins al mirador del Corbiu on hi ha una taula d'orientació i unes vistes espectaculars a algunes de les muntanyes més emblemàtiques del Pirineu com ara el Pic de Certascan, el Flamisella, el Montarenyo, el port de Tavascan, la Roca Espana, entre d'altres i les vistes abasten gairebé tota la capçalera de la Vall de Cardós.
El viatge es fa en una comfortable cabina on hi caben fins a 8 passatgers amb guia interpretador i un cop al mirador ens ofereixen cacaolat calent i coca per entrar en calor mentre admires bocabadat tots els impressionants paisatges que t'envolten. Recordem que tota aquesta zona forma part del Parc Natural de l'Alt Pirineu.
Us recomanem la visita.

Trajecte registrat amb l'aplicació MyTracks

View Larger Map

Drets de les fotos i text: @meteopallars 
Més informació a: http://www.tavascan.net/snowretrac/
Volem donar a les gràcies a tot el personal de http://www.tavascan.net/  al Carles, al Miquel i a la nostra estimada amiga Imma per fer-ho possible i gaudir d'una gran jornada entre amics.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP