Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

I Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya a Lleida

diumenge, 16 de febrer de 2014
Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc el I Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya a Lleida on s'ha reunit la oferta de lleure, serveis i turisme que representa les comarques, valls i territoris del pirineu de Lleida, del prepirineu i també hi eren presents algunes zones franceses de l'Ariège com Luchon, St. Beat i algunes zones de la Franja.
Dins el Saló han tingut lloc a més a més diverses conferències, taules rodones i projeccions que complemetaven la fira i a fóra s'hi podien practicar diversos esports d'aventura.
Creiem que és una bona iniciativa per a donar a conéixer els llocs tan fantàstics de què disposa el Pirineu.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP