Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Cap de setmana divertit a la Vall de Núria.

dilluns, 10 de març de 2014
Us deixem les imatges del passat cap de setmana que hem gaudit de la neu i del bon temps a la Vall de Núria, una petita estació familiar on t'ho pots passar molt bé i tant el lloc, l'hotel, el Santuari, les instal·lacions, les activitats, així com els paisatges de l'entorn, la coneguda Olla de Núria, val la pena de visitar-los.
Nosaltres, com aficionats a la fotografia, hem gaudit tant de dia com de nit del meravellós entorn situat gairebé prop dels 2.000m a un lloc del pirineu català on només s'hi pot accedir amb tren cremallera. El xiulet del cremallera és el soroll més entranyable i característic de la vall, ens encanta escoltar-lo.


Volem agraïr especialment al Francesc per la seva amabilitat.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP