Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Es fa de nit a Vall de Núria (imatges nocturnes)

dissabte, 8 de març de 2014

  


La Vall de Núria és un d'aquells llocs amb encant que cada cop que el visites et sorpren de nou, potser pel fet que només s'hi arriba amb tren cremallera, potser per estar lluny del bullici a gairebé 2.000m, no sabem ben bé, però és un d'aquells llocs que tenen magia i de seguida t'hi trobes cómode. La vall que està ben blanca després de les darreres nevades i amb temperatures agradables ens va permetre fer una petita passejada nocturna per tirar avall el sopar. Esperem que us agradi.
Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP