Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Port Ainé, un bon lloc per a passar un gran dia de neu

divendres, 21 de març de 2014A Port Ainé, a banda de gaudir de la neu en tots els seus aspectes, ofereix un gran mirador natural del cor dels Pirineus, la majoria dels cims pirinencs coneguts són visibles des del Pic de l'Orri, la cota màxima de l'estació.
Es tracta d'un mirador privilegiat de 360º que abasta on s'albira des del Cadí, a la Pica d'Estats, fins el Montsent de Pallars i molt més enllà. Tota la zona del Massís de l'Orri i els veïns boscos de Sant Joan de l'Erm també formen part del Parc Natural de l'Alt Pirineu

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP