Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

17 d'abril de 2014 Impressionants camps de colza

dijous, 17 d’abril de 2014
Impressionants camps de colza es poden veure en el pla de Lleida, aquests estan prop de Belltall.

Un dia més ha continuat estable, anticiclònic  i amb temperatures suaus amb amplituds tèrmiques notóries al fons de les valls, en canvi, a alta muntanya les temperatures s'han quedat curtes i força baixes. Les màximes a les valls han arribat fins als 22ºC i 24ºC, al voltant dels 17ºC a mitja muntanya i tan sols de 5ºC a alta muntanya. Les mínimes han estat al voltant d'1ºC a 3ºC tant a les valls com a alta muntanya.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP