Copyright Meteopallars . Amb la tecnologia de Blogger.

Dia mundial de l'autisme

dimecres, 2 d’abril de 2014

Avui és el dia mundial de l'autisme i Tarragona, com moltes altres ciutats del món, s'ha sumat a la campanya internacional “Light it up blue. Autism speaks”, il·luminant de color blau alguns dels seus monuments que normalment es veuen en altres colors.
A les imatges podem veure la Torre dels Vents, el penell més gran d'Europa, situat a la rotonda final de la Rambla, que durant els últims dies només s'ha vist il·luminat en color blau. Aquest monument s'il·lumina amb llums multicolors que van variant contínuament. (clic aqui)

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostresssss una gran aportació. Gràcies en nom de totes les persones d alguna manera lligades a aquest tema. Petons. QUIMA ALBALATE.

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Pyrene, la llegenda dels Pirineus.
Explica la llegenda que la deessa Pyrene que dóna nom a la serralada pirinenca era una bella nimfa dels manantials que fou designada per Zeus per a custodiar les aigües cristal·lines d'una vall.
En les muntanyes properes hi vivia Gerió, un monstre de tres caps entossudit en obtindre els favors de Pyrene que fugint d'ell es va endinssar al gran bosc del nordest d'Ibèria. Gerió, llavors, va fer cremar el bosc i Pyrene decidí quedar-s'hi i va morir.
Hèrcules, enamorat de Pyrene i molt entristit per la seva mort, aixecà una formidable tomba de pedra en forma de serralada que anava des del mar Cantàbric fins a la Mediterrània, i en memòria eterna a la seva estimada Pyrene li donà el nom que la recordarà per sempre: PIRINEUS.

Objectiu: TUNEL DE LA BONAIGUA
http://esterrianeu.ddl.net/tunel/index.html


"El clima barreja i confon, d'una manera única, totes les estacions, de tal manera que tot l'any sembla una eterna primavera"
Tarraco civitas ubi ver aeternum est - Lucio Floro Segle II d.c.

Seguidors

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP